Administrație Economic Fără categorie Orașul tău

Se ascut săbiile revoluției la Bazar | O delegație a comercianților, așteptată astăzi la Primărie

Una dintre măsurile din programul administrativ al lui 2017 se referă la transformarea clădirii Bazarului în sediu secundar al Primăriei. Anunțul a stârnit rumoare printre zecile de familii care își câștigă existența aici de pe urma comerțului.

Luni, la ora 14:30, o delegație a comercianților va merge la Primărie, acolo unde speră să îl înduplece pe edilul șef să mai chibzuiască înainte de a decide în privința clădirii pe care ei o ocupă de mai bine de douăzeci de ani. Liderul acestora spune că măsura va lua pâinea de la gura celor 63 de familii care au afaceri aici, fiind totodată și o pierdere pentru bugetul local, deoarece comercianții sunt cu taxele la zi.

De cealaltă parte, edilul Toma a anunțat că Primăria va rămâne fermă în ceea ce privește decizia de transformare a Bazarului în sediu pentru funcționarii municipalității, mai ales că activitatea comercianților este în scădere, iar interesul cumpărătorilor pentru marfa expusă aici ar fi din ce în ce mai mic. El le-a solicitat comercianților să își găsească un alt spațiu, promițându-le întregul sprijin al Primăriei în acest sens.

Astăzi, comercianții îi vor înainta primarului o scrisoare în care își expun revendicările. Cel mai probabil însă, reforma administrativă a lui Constantin Toma își va urma cursul firesc, ceea ce ne duce pe toți cu gândul la faptul că, la fel ca și în cazul „detarabizării”, nici evacuarea Bazarului nu va fi tocmai o „revoluție de catifea”.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *