Se deschide Orășelul Copiilor | Concert inaugural

Intrăm în spiritul sărbătorilor. Joi, 21 decembrie 2017, la ora 17:00, se deschide Orășelul Copiilor din inima Crângului, locul care atrage anual mii de vizitatori.Autoritățile au împodobit încă de la începutul lunii aleea centrală și zona Obeliscului cu instalații luminoase, ghirlande multicolore, personaje de poveste, dar și mobilier specific. Nu vor lipsi parcurile de distracții și spațiile comerciale, pentru a asigura petrecerea în mod distractiv a timpului liber de către buzoieni.

Inaugurarea ediției de anul acesta va fi marcată de un concert în cadrul căruia vor urca pe scenă artiști locali și naționali. Cei mai așteptați artiști sunt Ami, Vunk și Lucia Dumitrescu.

După concert, distracția se va muta la Obelisc, acolo unde copiii pot urca în instalațiile de agrement, iar părinții vor savura un ceai fierbinte sau un pahar de vin fiert.

Programul serii:

17:00
– Roberta Porumboiu
– Adriana Stuparu
– Diana Mihalașcu
– Grupul de Folclor ,,Tradiții”18:30 – Lucia Dumitrescu

19:00 – Ami

19:30 – Vunk

Prezentator: Karla Luisiana Lucuță

Perioada de desfășurare a Orășelului Copiilor: 21 Dec 2017 – 14 Ian 2018

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*