Administrație Știrile zilei

Se fac angajări la Primăria Buzău

Șansă de angajare pentru buzoienii care vor să lucreze în aparatul administrativ local. Municipalitatea a scos la concurs 17 posturi de inspectori, consilieri sau referenţi, posturile existente fiind disponibile la mai multe birouri şi servicii.

E nevoie de forță de muncă la Comerţ, Transporturi Locale, Juridic și Fond Locativ. De asemenea, Primăria are nevoie de oameni care să lucreze la Direcția Economică, un departament care se confruntă de mai multă vreme cu deficit de personal.

Dosarele celor care vor să participe la concurs se depun la Palatul Comunal, pînă pe 3 decembrie, conform anunțului postat pe site. A doua zi vor fi slectate dosarele, iar proba scrisă va avea loc pe 17 decembrie. Interviul va fi susținut doar de către candidații care trec de proba scrisă, iar acesta este programat pe 20 decembrie.

Toate informațiile privind condițiile participării la concurs şi bibliografia de examen pot fi găsite pe site-ul administrației locale buzoiene.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Administrație Știrile zilei

Se fac angajări la Primăria Buzău

Știrile zilei

ANM: Cinci județe, sub cod galben de ninsoare

Știrile zilei

Și-a prădat binefăcătoarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *