Se închide XXL!

Grupul REWE închide lantul XXL, la finalul unor negocieri esuate cu Auchan, informează Ziarul Financiar. Magazinul de la Buzău va fi și el înschis, dar se va redeschise la începutul anului viitor, sub altă denumire, alături de alte cinci hipermarketuri din țară.

Din cele 8 locatii ramase, unele vor fi inchise si vândute – pentru ca terenul e foarte valoros-, iar altele, asa cum este si cazul celui de la Buzău vor fi transformate în Penny Market si vor avea o suprafață de vânzare diferită.

Compania precizează ca nu va renunta la niciun angajat, toti având posibilitatea să se alăture echipei Penny Market.

Procesul de inchidere va avea doua etape: Prima este cea de închidere a XXL Mega Discount Buzau la 31 decembrie 2016 și redeschiderea în aceeasi locatie în prima parte a anului 2017 a noului magazin Penny Market Buzău, ce va avea un format extins mai modern si cu o varietate mai mare de sortimente.

„Pe 31 decembrie 2016 vom închide cele optmagazine XXL Mega Discount, iar în 2017 vom redeschide şase dintre acestea sub brandul Penny Market. Astfel, XXL Braşov va fi redeschis pe 3 ianuarie 2017, iar magazinele din Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Târgovişte, Brăila, Buzău vor fi redeschise în prima parte a anului 2017.”, au precizat oficialii companiei pentru sursa citată.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*