Se instituie SENS UNIC pe mai multe străzi din Buzău. Promisiuni de asfalt din partea primarului Toma

Municipalitatea buzoiană se apleacă mai mult spre infrastructura de drumuri. Membrii Comisiei pentru Siguranța Rutieră au stabilit noi reguli în ceea ce privește circulația în municipiu, printre acestea numărându-se noi sensuri unice pe mai multe străzi. De asemenea, edilul de la Palatul Comunal dă asigurări că se va rezolva și problema asfaltării carosabilului și a trotuarelor de pe străzile care arată deplorabil.

„Buna ziua domnule primar,
S-a discutat foarte mult despre strada Bazalt si despre faptul ca aceasta arata deplorabil…Vreau sa va supun atentiei o alta strada de 10 ori mai circulata si mai tranzitata la Bazalt si anume strada CIUCURETE. Aceasta strada de legatura intre 2 dintre cele mai importante bulevarde ale orasului Unirii si Spiru Haret, arata deplorabil domnule primar.  Viteza maxima 10kmora. Zilnic tranzitez aceasta strada lasandu-mi copii la scoala 15. Va invit la volanul masinii sau pe jos(trotuarele arata la fel) sa treceti macar o data pe aceasta strada. Cu siguranta o veti ocoli a 2 oara. Va rugam ca la rectificarea bugetara din iulie sa va aplecati obrazul si spre strada Ciucurete”, a scris o buzoiancă nemulțumită pe domnuleprimar.ro.

Primarul Constantin Toma a dat asigurări că problema va fi în curând rezolvată: „Cu siguranta se va intampla acest lucru ! Inclusiv stabilirea sensului unic pentru ca este un blocaj permanent ! Va multumesc!”

După ce măsura a fost implementată și în alte zone din oraș, sensul unic va fi impus cât de curând şi pe străzile Ciucurete, Petrescu şi Ciochinescu, cele care fac legătura între Bulevardul Unirii și str. Spiru Haret. De asemenea, sensul unic ar urma să fie impus pe aleile de acces din bulevardul Nicolae Bălcescu, pe strada Victoriei, unde se află noua maternitate.

Noile măsuri au ca finalitatea fluidizarea traficului și vor fi puse în aplicare după ce vor fi obţinute toate avizele necesare de la Poliţia Rutieră.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

5 comments

  1. Si marmota ?????

  2. Ma ta cu crati ma

    REPORTER BUZOIAN E NUMARUL 1 !!!!!!!!!

  3. Cel mai slab primar,a mâncat banii statului degeaba 1 an de zile.

  4. Cel mai slab primar,a mâncat banii statului degeaba an primul an de mandat.

  5. Cel mai slab primar.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*