Administrație Orașul tău Știrile zilei

Se intervine în Parcul Crâng | „Există un potențial pericol”

În perioada următoare, teii plantați în aliniament de-a lungul aleii centrale a Parcului Crâng vor fi toaletați, conform unei decizii a Primăriei Municipiului Buzău. Instituția condusă de Constantin Toma a cerut o analiză privind starea arborilor din cel mai mare parc al orașului și, după ce s-a constatat că există un potențial pericol pentru vizitatori, a decis intervenția urgentă asupra copacilor.

În comunicatul de presă remis astăzi, reprezentanții Primăriei vorbesc despre necesitatea executării unei toaletări profesioniste, mai ales că arborii sunt foarte bătrâni și se află în diverse stare de degradare: uscarea crengilor, crăparea și înnegrirea scoarței, instalarea lichenilor, stagnarea creșterii în diametru ș.a.

Ca urmare, începând cu data de 17 aprilie 2018, Urbis Serv va demara lucrări de toaletare a arborilor de pe aleea centrală, fără a afecta circulația pietonală în parc.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

2 comentarii

  1. Răzvan at 21:10

    Continuă acțiunea criminală de distrugere a arborilor din Buzău. Așa s-au derulat lucrurile și pe marile bulevarde. După „marea toaletare”, jumătate din arborii dintre gară și Hasdeu s-au uscat. Au fost distruși arbori și pe independentei, Spiru Haret și anul ăsta pe Unirii și în centru. Primăria se luptă să smulgă parcul crâng de la romsilva, pentru a-l distruge.ulterior.

  2. Cocstel at 14:09

    Și pomii din centrul municipiului ,,erau”un potențial pericol așa că s-au luat decizia toaletării definitive!N-ar mai mira pe nimeni daca s-ar ar lua o decizie similară cu pomii din Crâng!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *