Știrile zilei

Se organizează la Buzău | Oportunitate pe piața muncii

Doar acum mai puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului Frizerie organizat în Buzãu, dacã vã doriţi sã activaţi într-un domeniu foarte solicitat pe piaţa muncii şi dacã vã doriţi o schimbare a carierei dumneavoastrã , tot ce trebuie sã faceţi este sã urmaţi un curs de Hair Style / Frizerie, curs acreditat, susţinut de formatori profesionişti, ce vã conferã posibilitatea deprinderii secretelor acestei meserii pe care desigur o puteţi practica în ţarã sau strãinãtate, cu atât mai mult, cu cât diplomele sunt recunsocute şi în afara ţãrii.

Practica, care ocupã cea mai mare parte din acest curs, se realizeazã în cadrul salonului propriu al firmei Profesional New Consult situat în Buzãu, salon dotat cu cele mai noi şi moderne mijloace de prezentare a unui astfel de curs, ustensilele folosite fiind profesionale şi utilizate în saloanele de prestigiu.

Formatori specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatura profesionalã oferite de firma organizatoare, conferã garanţia unui curs de succes organziat cu profesionalism şi seriozitate.

Cursul se adreseazã începãtorilor în aceastã profesie, celor ce doresc sã înveţe o meserie nouã, sã practice o activitate foarte utilã dar şi specialiştilor, care doresc sã însuşeascã noţiuni noi sau celor ce activeazã fãrã a deţine calificãrile necesare.

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele : 0765.190.00, 0726.579.328, 0784.333.777.

men’s hair cutting scissors in a beauty salon

site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro

email : [email protected]

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

Curs Aplicare Gene (fir cu fir, 2D, 3D) .

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *