Știrile zilei

Se taie toți: „Ei se tem să nu-i lovim cu mașina, noi ne temem că nu mai vedem drumul la iarnă”

Pericole îndepărtate. În această perioadă, angajații de la Drumuri Naționale culcă la pământ toți arborii din zona șoselei către Boboc, de teamă ca șoferii să nu intre cu mașina în ei. Un cititor a trimis pe adresa redacției câteva fotografii, însoțite de o descriere:

[highlight]„Între Boboc și Gară s-au tăiat toți. Acum se taie între Boboc și Cochirleanca. Avem prea multe perdele forestiere în județ și mai trebuiau tăiați niște copaci..”[/highlight], a „înțepat” cititorul.

În momentul în care a cerut lămuriri, bărbatului i s-ar fi spus ba că arborii sunt prea bătrâni și au început să se rupă, ba că ar constitui obstacole în calea șoferilor (?!).

[highlight]„Ei se tem să nu-i lovim cu mașina, noi ne temem că nu mai vedem drumul la iarnă, de zăpadă.[/highlight]”, a mai scris cititorul nostru.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

6 comentarii

 1. Vasile at 13:04

  Eu stiam ca soferii circula pe sosea,si nu printre plopi. Dar nah…la noi sunt soferi de „dau in plopi” si de-aia trebuie taiati.

 2. Sorin at 13:53

  De ce va temeti sa nu-i lovim cu masina? N-ar trebui sa mergem pe sosea? Cine merge cu masina prin santuri? Copacii de pe marginea drumurilor mai protejeaza si asfaltul vara, tinand umbra, protejeaza drumurile iarna de inzapeziri… Sau interesele sunt altele?
  Lasati copacii la locul lor si montati bare protectoate pentru a evita iesirea in decor a nesabuitilor care parasesc partea carosabila!

 3. Stroe Tudorel at 15:46

  Nu este corect ceea ce se intampla la Cochirleanca pentru ca acesti arbori apartin Comunitatii si nu a Consiliului Judetean, locuitorii comunei cei mai in varsta sustin ca acei arbori au fost plantati de ei pe vremea colectivizarii si drept urmare reveneau Comunei ,dar asa se intampla in comunitatile unde autoritatile i-și vad doar de interesele lor si nu pun pe primul plan nevoile cetățeanului.

 4. Costache valentin at 17:00

  În perioada iernii, acești copaci sunt un real pericol… din cauza vântului puternic și a căderilor de zăpadă, se rup crengi și viața conducătorilor auto, este în pericol. Se puteau toaleta sau să fie plantati alți copaci!

 5. Mirel Manea at 7:32

  Cred ca se taie in tot judetul, intre Ziduri si Valea Ramnicului am văzut, intre Ramnic si Puiesti…etc
  Adevărul cred ca e undeva la mijloc, eu cred ca e bine să se taie, sunt pusi prea aproape unul de altul, la o viteza mica, de 60 km/h să zicem, daca iesi de pe sosea, din orice motiv, praf te faci, intri ca într-un zid…si deobicei mai e si un șanț imens la marginea șoselei…
  Ideea e ca daca se taie, sa se continuie cu amenajarea marginii drumului, ca sa existe si un rezultat bun in urma acestei campanii de tăiere…eu mă tem însă ca nu se va întâmpla nimic mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *