ȘI-A DAT DEMISIA

Social-democratul Victor Ioniţă a demisionat din Consiliul Local Municipal Buzău. Medicul a confirmat informaţia pentru publicația Şansa Buzoiană, precizând că motivele gestului său sunt de ordin personal. El va rămâne însă în PSD, fără a dori să ocupe, cel puțin pentru moment, o funcție politică.

PSD-ist cu state vechi, medicul Victor Ioniță a decis să părăsească deliberativul local începând chiar din această lună. El a declarat că motivele demisiei sale sunt personale, dar se pare că ea ar avea legătură cu decizia primarului Constantin Toma de a comasa centrele sociale din Buzău, unul dintre acestea fiind condus de către soția șefului ATI, Mirela Maria Ioniță.

Pierderea postului de director al fostului cămin „Alexandru Marghiloman” de către soția medicului ar fi fost picătura care a umplut paharul. La începutul lunii, dr. Ioniță a dus la Primărie hârtia prin care își anunța demisia.

Următorul candidat de pe lista PSD Buzău la alegerile din 5 iunie 2016. Este vorba despre Ștefan Țăndărescu, pensionar militar, președinte al organizației sectoriale a PSD din cartierul Dorobanți.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*