Fără categorie Politică Știrile zilei

ȘI-A DAT DEMISIA

Social-democratul Victor Ioniţă a demisionat din Consiliul Local Municipal Buzău. Medicul a confirmat informaţia pentru publicația Şansa Buzoiană, precizând că motivele gestului său sunt de ordin personal. El va rămâne însă în PSD, fără a dori să ocupe, cel puțin pentru moment, o funcție politică.

PSD-ist cu state vechi, medicul Victor Ioniță a decis să părăsească deliberativul local începând chiar din această lună. El a declarat că motivele demisiei sale sunt personale, dar se pare că ea ar avea legătură cu decizia primarului Constantin Toma de a comasa centrele sociale din Buzău, unul dintre acestea fiind condus de către soția șefului ATI, Mirela Maria Ioniță.

Pierderea postului de director al fostului cămin „Alexandru Marghiloman” de către soția medicului ar fi fost picătura care a umplut paharul. La începutul lunii, dr. Ioniță a dus la Primărie hârtia prin care își anunța demisia.

Următorul candidat de pe lista PSD Buzău la alegerile din 5 iunie 2016. Este vorba despre Ștefan Țăndărescu, pensionar militar, președinte al organizației sectoriale a PSD din cartierul Dorobanți.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Educaţie Știrile zilei

GALERIE FOTO: Cum arată o școală din mediul rural, construită în timp record!

Știrile zilei

Ce castel din România îți poți cumpăra cu 7 milioane de euro

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *