Șofer de Audi, lăsat fără permis, după ce a dat peste cap radarele poliției

Titlul de „campion” la proba de viteză pe E85 merge către un gălățean de 30 de ani care și-a testat, ieri, autoturismul Audi în zona localității Grebănu. Ghinionul lui s-a numit Poliția Rutieră Buzău, care l-a sancționat pe loc cu amendă și l-a lăsat pieton pentru o perioadă de 90 de zile.

Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat peste 100 de conducători auto care au încălcat prevederile rutiere, iar peste 40 au depăşit viteza regulamentară. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată pe DN 2 E 85 în afara localităţii Grebănu, când polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, din judeţul Galaţi, care circula cu 198 km/h.

Toți conducătorii auto depistaţi că au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza legală au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile. Activităţile poliţiştilor în acest domeniu vor continua.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Super, dar despre locuințele sparte in Buzau, in perioada sărbătorilor , alooo unde este Poliția!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*