Știrile zilei

Șofer de Audi, lăsat fără permis, după ce a dat peste cap radarele poliției

Titlul de „campion” la proba de viteză pe E85 merge către un gălățean de 30 de ani care și-a testat, ieri, autoturismul Audi în zona localității Grebănu. Ghinionul lui s-a numit Poliția Rutieră Buzău, care l-a sancționat pe loc cu amendă și l-a lăsat pieton pentru o perioadă de 90 de zile.

Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat peste 100 de conducători auto care au încălcat prevederile rutiere, iar peste 40 au depăşit viteza regulamentară. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată pe DN 2 E 85 în afara localităţii Grebănu, când polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, din judeţul Galaţi, care circula cu 198 km/h.

Toți conducătorii auto depistaţi că au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza legală au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile. Activităţile poliţiştilor în acest domeniu vor continua.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Înveți în „Eminescu”? | Iată ce trebuie să știi!

Știrile zilei

Doi tineri au furat o mașină și au căzut cu ea în râpă!

Anunțuri Știrile zilei

Primăria, ADRESĂ către membrii „ADI Buzău 2008”

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *