Știrile zilei

SONDAJ Primar Constantin Toma | Comentariile buzoienilor

Sfârșitul de an constituie un moment de bilanț și pentru liderii din administrație. Reușita lor depinde de măsura în care și-au dus sarcinile la îndeplinire, de realizările aduse în sprijinul comunității și, de ce nu, de gradul de satisfacție a electoratului față de politica administrativă.

CITEȘTE ȘI: Bucurie pentru locuitorii a două comune buzoiene!

După o serie de sondaje care au antrenat comunitatea online în discuții necesare, „Reporter Buzoian” vă propune următorul sondaj:

SONDAJ: Cine face cea mai bună pizza din Buzău?
2438 votes
Vote

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

25 comentarii

 1. DragosMT at 18:59

  Face ceea ce trebuie sa faca un primar, respectiv sa lucreze in beneficiul tuturor cetatenilor. Problema e ca ii lipseste calitatea actului administrativ, iar asta se vede si in proiecte si in lucrarile edilitare intreprinse pana acum. Prea „provincial”.

 2. Constantin at 19:20

  Eram multumiti daca isi tinea promisiunea si taia batatoarele din Micro 14 si fcea parcare cum a zis.Dar a fct doar pe portiuni si unde a vrut unu si altu iar la bl35 nu s a luat nici o masura si sunt 10 batatoare si sarme de rufe una langa alta si locuri de parcare se bat locatarii pe ele

 3. Ghinea at 19:20

  In 2019 sa dea Dumnezeu sa faceti macar ce ati facut in 2018 ! In stilul acesta sunt sigur ca vom promova orasul si vom ajunge din urma Ploiestii sau chiar si orase mai mari ! Doamne ajuta si Anul nou cu sanatate !

 4. munteanu simona at 4:54

  Investitii in sanatate??? Spitalul municipal arata jalnic. La upu sunt conditii inumane. Investitii in invatamant??? Sunt 2 domenii foarte importante pe care vad ca nu le solicita nimeni.

 5. Luminita at 6:34

  E bine totusi ca dupa atatea ani a reusit sa faca ceva pentru strada Iazului si imprejurimile blocurilor Textila, Filatura si Perla.Acum sa vedem si calitatea lucrarii dupa ce va trece iarna.

 6. Tibi at 7:28

  Sa mi spuna si mie ce a facut acest primar , asa spectaculos , ca eu nu vad .A scos maxi taxi si a pus asfalt pe câteva străduțe laturalnice .Orasul in mare parte este acelasi ca acum 30 ani.

 7. Horia Marin . at 8:38

  Să îl lăsăm să facă în continuare ce și-a propus și să fim conștienți că nici el nu poate să le facă chiar pe toate, că sunt destui care îl vor jos și îi bagă bețe în roate . Să îi urăm sănătate. putere de muncă și un an nou cu câte mai multe realizări . Sărbători fericite la toți Buzoieni !

 8. Gabi at 9:13

  Felicitari pt.proiectele realizate.Cred ca o prioritate ar fi crearea de noi locuri de munca.Reducerea drastica a ajutoarelor sociale.Industrializarea orasului.Numai mall-uri si hiper-supermarketuri,nu dezvolta orasul.

 9. Costi at 9:26

  A facut cate ceva la inceput,dar are consilieri nepriceputi! Sa faca trotuarele in centru si pe bulevardul Balcescu si sa nu uite ca e primarul orasului Buzau,nu al judetului.Lasati autobuzele in oras ,nu in tot judetul si asfaltati in oras trotuarele si strazile si la final astupati groapa de pe trotuarul vis-a-vis de bisericuta copiilor!

 10. Art Deco at 11:54

  Multumim lui Dumnezeu pentru acest om! Imi permit sa spun ca Buzaul n-a mai avut un asa de bun primar de la Nicu Constantinescu incoace! Dar, respectand proportiile epocii, cred ca domnul Toma il va intrece cu mult!
  Felicitari, succes si la multi ani sanatosi!

 11. Biasca Mihai at 17:23

  „Autorităţile buzoiene intenţionează să transforme refacă Iazul Morilor astfel încât o porţiune de câteva sute de metri să devină una dintre atracţiile oraşului, cu amenajări asemenea unei faleze, terase şi mori de apă. ”
  IN FAPT SE VREA SA SE CREEZE PE BANII NOSTRII O ZONA DEOSEBITA PENTRU A PUTEA DEVENI FUNCTIONALE SI ATRACTIVE INVESTITIILE UNOR POTENTATI AI BUZAULUI :
  -viitorul Hotel Ramada (in fosta cladire IELIF) al omului de afaceri Ghiveci Constantin
  -cartierul de vile de lux din zona al lui Dobrica
  De ce primaria nu rezolva probleme ale tuturor buzoienilor :
  – apa potabile (care e tot neagra )
  -circulatia , gropile din asfalt.. etc

 12. gheorghe at 14:52

  de ce introdus iarasi apa meteorica ?
  dupa ce l a eliminat pe directorul companiei de apa a reintrodus apa meteorica.
  cand e cu cetateanul si cand nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.