Administrație Știrile zilei

Spectacol-eveniment la Sala Sporturilor | Invitații gratuite pentru buzoieni

Primăria municipiului îi invită pe buzoieni la un spectacol de muzică populară susținut de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău la Sala Sporturilor din Buzău. Concertul va avea loc pe data de 17 martie și are loc în contextul sărbătorii Centenarului României Mari.

Spectacolul va aduce pe aceeași scenă artişti de renume din România și Basarabia, evenimentul fiind realizat în colaborare cu Televiziunea Română. Ioan Paladi, Benone Sinulescu, Grigore Leșe, Laura Lavric, Sava Negrean Brudașcu, Traian și Valeria Ilea sunt doar câteva dintre numele de artiști care vor urca pe scena Sălii Sporturilor.

Data de 17 martie nu a fost aleasă întâmplător. Zece zile mai târziu, pe 27 martie, se împlinește un veac de când Basarabia s-a unit cu Regatul României, după 106 ani de dominaţie ţaristă.

Intrarea la spectacol este gratis, pe bază de invitație. Primăria va înmâna 2200 de invitații, din care 1000 vor putea fi luate de buzoieni, miercuri, cu începere de la ora 10,00, de la ghișeul Sălii Sporturilor.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

FOTO: Imagini frumoase dintr-un loc pe care nu-l vei mai recunoaște!

Administrație Știrile zilei

Premiu de Excelență pentru Consiliul Județean Buzău (FOTO)

Știrile zilei

Agenți de pază din Buzău, găsiți beți sau dormind în post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *