Administrație Orașul tău

STRADĂ ÎNCHISĂ | Este ultima de anul acesta

Campania de asfaltare demarată de Primărie la nivelul municipiului Buzău în urmă cu aproape două luni se apropie, încet-încet, de final. Ultima stradă închisă traficului pentru ca asfaltul să fie răzuit este Colonel I. Buzoianu, tronsonul cuprins între bulevardele Nicolae Bălcescu și Unirii. 

Între timp, angajații Urbis-Serv au trecut la ultima etapă a lucrărilor – cea de turnare a covorului asfaltic – în mai multe zone din oraș: Rondul Arhiepiscopiei-Bazar, strada Pogonele și strada Bazalt. Chiar în aceste zile, străzile menționate primesc asfalt nou și sunt gata să intre în sezonul rece într-o stare ireproșabilă.

Strada Colonel Buzoianu era ultima programată să fie reabilitată. Bucata cuprinsă între Bălcescu și Unirii se afla într-o stare avansată de degradare. Astăzi, muncitorii au răzuit suprafața, iar în următoarele zile vor turna două straturi consistente de asfalt.

În toamna acestui an, cincisprezece străzi din zona centrală și alte câteva din cartierele orașului au fost reabilitate în cadrul unui amplu program finanțat și coordonat de Primăria Buzău. Lucrările de reabilitare a infrastructurii vor continua, o mare parte a costurilor de „redesenare” a Buzăului urmând a fi plătită din bani europeni.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Nu ştii ce carierã sã începi? Înscrie-te la curs!

Știrile zilei

Dramă cumplită | Militar din Buzău, MORT la 20 de ani

Știrile zilei

BUZĂU: Cod galben de vreme severă imediată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *