Administrație Orașul tău

Sunt printre cei mai buni din promoția lor, iar de astăzi aparțin Buzăului!

Astăzi, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău au început activitatea 15 agenţi de poliţie, care au absolvit cursurile Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Noua promoţie de poliţişti a fost repartizată la structuri de ordine publică şi rutieră, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, urmând să-şi desfăşoare activitatea pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii şi pentru respectarea ordinii şi liniştii publice.

Proaspeţii absolvenţi au fost felicitaţi de conducerea inspectoratului pentru rezultatele obţinute la examenul de absolvire, majoritatea mediilor fiind peste nota 9.00, acestea reprezentând şi criteriul de repartizare.

De asemenea, vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă, până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă şi se vor implica în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea.


Le dorim succes în carieră! 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

1 comentariu

  1. Bibi at 8:04

    Acum este acum, de isi vad de treaba, de nu cumva „intra in hora” celor vechi. Sa nu faca precum medicii. Totul este bine pana ajung acolo unde sunt a doua mana si vad, simt cum sunt sefii. Azi asa maine asa , le intra in sange si cand ajung in prima linie „mananca copii cruzi” si din medici ajung criminali. Si asa a fost mereu si in politie si chiar aici in Buzau cu sefi de tot rasul, cu sefi ajunsi in puterea varstei, infractori de rand. De respecta codul onoarei, intotdeauna, am tot respectul ptr. ei , ptr. noua generatie de ofiteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *