Surpriza de ultimă oră pregătită buzoienilor de primarul Toma | Cine vine să cânte la Drăgaică

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Reușita de până acum a târgului Drăgaica 2017 îi determină pe organizatori să suplimenteze lista formațiilor care urcă pe scena spectacolului cu un nume greu al muzicii de petrecere românești.

Sub sloganul „Buzoienii sprijină Drăgaica, Drăgaica surprinde buzoienii”, primarul Constantin Toma și Parcul de distracții „Prunaru” vor aduce, pe 21 iunie, pe scena spectacolului, pe Viorica și Ioniță de la Clejani, cu taraful lor renumit.

Potrivit organizatorului, decizia a fost luată după ce, trăgând linie sub cele șase zile de spectacole de până acum, s-a constatat o prezență masivă în Drăgaică. Nu mai puțin de 70.000 de oameni au vizitat târgul, în contextul în care biletul costă 1 leu, iar elevii și copiii au gratuitate la intrare.

Taraful din Clejani va cânta în Drăgaică miercuri, 21 iunie. Concertul va începe la ora 20:00, în aceeași seară urmând să urce pe scenă și formația „Datina”, câștigătoare a premiului MTV pentru segmentul Etno.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *