Tânăr băut, cascadorie în centrul orașului

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

S-a circulat pe o singură bandă, azi-dimineață, pe Aleea Trandafirilor din municipiu. Pe fondul ceții dense, după un viraj la stânga, un buzoian în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scuar.

Tânărul efectuase virajul dinspre Hotel Pietroasa înspre McDonald’s, moment în care s-a pierdut cu firea și a executat, vrând-nevrând, o parcare de toată frumusețea cu botul Passatului peste scuarul drumului.

Pentru că mirosea puternic a alcool, polițiștii i-au propus tânărului să sufle în fiolă, însă acesta a refuzat. În acest caz, oamenilor legii nu le-a rămas altceva de făcut decât să îl conducă pe șofer la spital, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă pe tânăr îl paște acum un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *