Tânăr băut, cascadorie în centrul orașului

S-a circulat pe o singură bandă, azi-dimineață, pe Aleea Trandafirilor din municipiu. Pe fondul ceții dense, după un viraj la stânga, un buzoian în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scuar.

Tânărul efectuase virajul dinspre Hotel Pietroasa înspre McDonald’s, moment în care s-a pierdut cu firea și a executat, vrând-nevrând, o parcare de toată frumusețea cu botul Passatului peste scuarul drumului.

Pentru că mirosea puternic a alcool, polițiștii i-au propus tânărului să sufle în fiolă, însă acesta a refuzat. În acest caz, oamenilor legii nu le-a rămas altceva de făcut decât să îl conducă pe șofer la spital, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă pe tânăr îl paște acum un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*