Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Un tânăr din Buzău este cercetat de polițiștii vrânceni după ce a condus sub influența drogurilor. Polițiștii și-au dat seama că ceva nu este în regulă după ce tânărul a produs două accidente în câteva ore, iar la etilotest rezultatul era negativ.

Marți dimineață, bărbatul se afla la volanul unui autoturism când a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN2 E85 pe raza județului vecin. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La scurt timp după aceasta, continuându-și drumul către Buzău, în apropiere de Râmnicu Sărat tânărul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanț.

Pentru că nici de această data testarea cu aparatul etilotest nu a indicat că bărbatul ar fi consumat alcool, oamenii legii au decis să îl transporte pe acesta la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive, testul ieșind pozitiv semn că tânărul ar fi consumat marijuana.

Tânărul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal el fiind cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *