Diverse

Tânăr din Buzău, reținut la graniță | Cum l-au descoperit vameșii

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un buzoian în vârstă de 32 ani, care era ascuns în interiorul unui microbuz, sub o pătură, cu intenţia de a trece ilegal frontiera româno-maghiară. El avea interdicţia de a părăsi țara fără acordul prealabil al instanţei, fiind condamnat pentru loviri și alte violențe. Șoferul care încerca să-l scoată din țară s-a apărat, spunând că a uitat să-l trezească.

Potrivit Poliției de Frontieră, în data de 02.02.2017, în jurul orei 01.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Marius P., în vârstă de 21 ani, care conducea un mijloc de transport marfă înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului fizic al autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în compartimentul de marfă, sub o pătură, un bărbat, cetăţean român.

[highlight]„Poliţiştii de frontieră au demarat verificările specifice şi au constatat că pe numele bărbatului ascuns, Aurel S., în vârstă de 32 ani, domiciliat în judeţul Buzău, era emisă, de către autorităţile române, măsura complementară de siguranţă să nu părăsească teritoriul României fără acordul prealabil al instanţei, pe o perioadă de trei ani, ca urmare a faptului că este condamnat cu suspendare pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe”[/highlight] – au transmis reprezentanții IGPFR.

La cercetări, şoferul a precizat că a uitat să îl trezească pe conaţionalul său, în momentul în care a ajuns la controlul de frontieră. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

SONDAJ: Cine face cea mai bună pizza din Buzău?

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *