Știrile zilei

TRAGEDIE | Copil de cinci anișori, mort în urma unei intoxicații

Durere fără margini într-o familie din comuna Gălbinași, care și-a pierdut ieri fiul în vârstă de numai cinci anișori, în urma unei intoxicații alimentare.

Tragedia care a lovit familia care locuiește în satul Tăbărăști a avut loc duminică seară. Nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se întâmple. După masa de prânz, copilul a început să se simtă rău, iar spre seară au început episoadele vomitive.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, tatăl l-a urcat pe micuț în mașină și a pornit în goană spre spital. Pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, care l-a preluat pe copil în stare gravă. Din nefericire, micuțul s-a stins în salvare, în ciuda eforturilor medicilor.

Necropsia urmează să stabilească ce a cauzat moartea micuțului pe care îl plânge acum o întreagă localitate.

Cel mai probabil, starea de rău a apărut în urma unei intoxicații alimentare, dat fiind că și tatăl copilului, care a consumat din alimentele bănuite a fi alterate, s-a simțit rău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *