Știrile zilei

TRAGEDIE: Tânăr decedat în această dimineață

A încetat din viață Mădălin Nicolae, tânărul motociclist accidentat vinerea trecută la Verguleasa de o șoferiță neatentă. Bărbatul se afla în comă, iar azi-dimineață inima lui s-a oprit.

Cumplitul accident produs pe DN 2B a lăsat fără părinți o fetiță în vârstă de patru ani, care nu înțelege acum de ce mami și tati nu se mai întorc acasă. Vineri seară, cei doi se plimbau cu motocicleta în momentul în care o șoferiță a virat la stânga fără să se asigure, lovindu-i în plin. Andreea, tânăra de 26 de ani, a murit pe loc, în timp ce Mădălin a fost preluat în stare gravă și transportat la un UPU.

Bărbatul a luptat până în ultima secundă, însă rănile suferite în căzătură i-au fost, în cele din urmă, fatale.

Anunțul privind decesul a fost făcut de către reprezentanți ai familiei:

Frătiorul meu drag, ai plecat prea repede dintre noi, lăsând în urmă multă suferință…. 😭😭😭Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”

Vestea a căzut ca un trăsnet peste cele două familii, care se pregăteau să o conducă la groapă, joi, pe tânăra mămică  Cel mai probabil, cei doi soți vor fi înmormântați împreună.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

IMAGINI de la fața locului | La un pas de o tragedie, pe Șoseaua Nordului!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *