Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident cu două victime într-o curbă extrem de periculoasă!

Două persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent în curba din dreptul Garden Restaurant. Poliția și ISU au acționat la fața locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:00, pe breteaua care duce din dreptul OMV către Dedeman. Un tânăr care conducea autoturismul de culoare albă, aparținând unei firme de pază, virase la dreapta pentru a ajunge pe variantă. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil, mașina sa a derapat și s-a izbit de un autoturism Vw Golf, condus de o tânără din sens opus.

Impactul s-a produs chiar în dreptul restaurantului Garden, într-o zonă deosebit de periculoasă.

Șoferul autoturismului Logan s-a ales cu umărul dislocat, în timp ce conducătoarea autoturismului Golf a fost preluată cu salvarea și dusă la spital. Ambele victime sunt însă în afara oricărui pericol.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Fără categorie

Dispariție misterioasă | Ce a aflat proprietarul

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident cu două victime într-o curbă extrem de periculoasă!

Știrile zilei

Avertizare meteo pentru județul Buzău

1 comentariu

  1. Un cetatean oarecare at 15:30

    Atentie la sofericii de pe masinile inscriptionate de paza. Se cred zmei cei mai multi dintre ei, cand de fapt nu si-au depasit niciodata conditia de simpli paznici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *