Știrile zilei

VIDEO: Un BMW a făcut ravagii în centrul orașului

Un eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs duminică seară în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu Aleea Trandafirilor. De vină ar fi șoferul unui autoturism BMW, care nu a oprit la STOP.

Din primele date, șoferul bolidului în valoare de aproape 20.000 de euro, care circula dinspre Mc’Donalds înspre Palatul Comunal, nu a acordat prioritate unui Renault care se deplasa pe strada Ostrovului, dinspre Tribunal înspre „Sfinții Îngeri”. Lovit puternic în partea laterală. Renault-ul a ricoșat în alte două autoturisme parcate, un Mercedes și o Dacia Logan.

Unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuar, la mică distanță de ușa unui magazin. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele depășesc 10.000 de euro.

În autoturismul de lux se aflau membrii unei formații de muzică lăutărească din Buzău. Ei au scăpat doar cu o sperietură, însă mașina lor a fost grav avariată în partea din față, iar reparațiile ar putea fi suportate din buzunar de către șoferul neatent.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *