VIDEO: Un BMW a făcut ravagii în centrul orașului

Un eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs duminică seară în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu Aleea Trandafirilor. De vină ar fi șoferul unui autoturism BMW, care nu a oprit la STOP.

Din primele date, șoferul bolidului în valoare de aproape 20.000 de euro, care circula dinspre Mc’Donalds înspre Palatul Comunal, nu a acordat prioritate unui Renault care se deplasa pe strada Ostrovului, dinspre Tribunal înspre „Sfinții Îngeri”. Lovit puternic în partea laterală. Renault-ul a ricoșat în alte două autoturisme parcate, un Mercedes și o Dacia Logan.

Unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuar, la mică distanță de ușa unui magazin. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele depășesc 10.000 de euro.

În autoturismul de lux se aflau membrii unei formații de muzică lăutărească din Buzău. Ei au scăpat doar cu o sperietură, însă mașina lor a fost grav avariată în partea din față, iar reparațiile ar putea fi suportate din buzunar de către șoferul neatent.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*