ULTIMA ORĂ: Accident GRAV pe DN 10 ( FOTO)

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Potrivit unei informații de ultimă oră venite dinspre IPJ Buzău, un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN10, la Chirlești, în apropiere de Nehoiu. Un om a decedat și altul este grav rănit, după ce o mașină s-a izbit violent de un utilaj de deszăpezire care staționa pe marginea șoselei.

Din primele date, este vorba despre un autoturism marca Opel, care se deplasa dinspre Buzău înspre Nehoiu. Circumstanțele producerii accidentului au fost lămurite ulterior de oamenii legii, a căror anchetă preliminară a arătat următoarea dinamică: Opelul condus de un bărbat de 47 de ani, din Gura Teghii, s-a izbit puternic de un utilaj de deszăpezire care se defectase și al cărui șofer de 60 de ani, din Pătârlagele, coborâse pentru a încerca să îl repare.

Impactul a fost devastator. Șoferul utilajului a fost strivit pur și simplu și a decedat pe loc, în timp ceconducătorul autoturismului a scăpat cu câteva răni. Un pasager din mașina sa, în vârstă de 21 de ani, a fost grav rănit.

Poliția a deschis o anchetă, urmând să se stabilească dacă vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului, care nu a observat utilajul la timp.

0

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

6 comentarii în articolul “ULTIMA ORĂ: Accident GRAV pe DN 10 ( FOTO)

  1. Mă intreb cum Doamne iarta-mă, șoferul autoturismului n-a văzut utilajul de deszapezire, care bietul om era parcat în parcarea special amenajată, nu staționa pe marginea străzii, să intri intr-un biet om nevinovat, care verifica sarelnita aia nenorocită, bietul om care n-avea nicio vină. Sper să plătească cel vinovat, pentru că pe vremea asta nu trebuie să mergi ca nebunul, să intri in depășire, ca vremea nu ne permite sa facem scamatorii. Sper sa fie pedepsit cel vinovat !

    • Unii nu se gandesc decat la ei,nu le pasa ca omoara,ca fac rau,ca sufera oameni nevinovati.Pacat ca mor oamenii care nu au vine iar criminalii traiesc …si in cele din urma scapa…din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *