ULTIMA ORĂ: Accident grav pe E85

Trafic îngreunat, duminică după-amiază, pe drumul european E85, în zona Cotorca, după un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor.

Conform datelor din teren, un autoturism Seat Leon, în care se aflau trei tineri, a intrat în coliziune cu un tractor care transporta mai mulți saci cu uree granulată, îngrăşământ folosit la culturile de cereale.

Din impact a rezultat rănirea şoferului din autoturism, un tânăr de 21 de ani, şi a pasagerei, în vârstă de 19 ani. Victimele au fost preluate de ambulanţe din Buzău şi transportate la spital.

Cel de-al treilea pasager din autoturism a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură. Nici ceilalţi doi răniţi nu se află însă în pericol, întrucât au suferit traumatisme uşoare. Cei trei tineri mergeau la Facultatea de Agronomie din Bucureşti.

Martorii susţin că de vină ar fi şoferul tractorului care a încercat o manevră de schimbare a direcţiei fără să se asigure.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*