Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident grav pe E85

Trafic îngreunat, duminică după-amiază, pe drumul european E85, în zona Cotorca, după un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor.

Conform datelor din teren, un autoturism Seat Leon, în care se aflau trei tineri, a intrat în coliziune cu un tractor care transporta mai mulți saci cu uree granulată, îngrăşământ folosit la culturile de cereale.

Din impact a rezultat rănirea şoferului din autoturism, un tânăr de 21 de ani, şi a pasagerei, în vârstă de 19 ani. Victimele au fost preluate de ambulanţe din Buzău şi transportate la spital.

Cel de-al treilea pasager din autoturism a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură. Nici ceilalţi doi răniţi nu se află însă în pericol, întrucât au suferit traumatisme uşoare. Cei trei tineri mergeau la Facultatea de Agronomie din Bucureşti.

Martorii susţin că de vină ar fi şoferul tractorului care a încercat o manevră de schimbare a direcţiei fără să se asigure.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Vreme DEOSEBIT de rece! | Anunțul meteorologilor

Știrile zilei

VIDEO: Impact violent pe Unirii Sud

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Incendiu DEVASTATOR la o hală de termopane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *