Orașul tău Știrile zilei

KAMIKAZE! A intrat cu mașina în stâlp!

Eveniment rutier produs sâmbătă după-amiază în intersecția bulevardelor Nicolae Bălcescu și Unirii. Un buzoian în vârstă de 44 de ani a reușit „performanța” de a intra cu mașina în stâlpul de pe scuar, asta după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a încercat să evite o altă mașină.

Bărbatul circula pe bulevardul Unirii, dinspre Clubul Polițiștilor. Ajuns în intersecția cu Nicolae Bălcescu, șoferul a trecut pe roșu, momentul în care s-a speriat de un autoturism care se apropia regulamentar din stânga sa și a tras de volan. Renault-ul condus de bărbatul de 44 de ani s-a oprit în stâlpul semaforului și doar norocul a făcut ca niciun pieton să nu se afle pe trotuar la acel moment.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. El s-a ales îmsă cu amendă și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Vreme DEOSEBIT de rece! | Anunțul meteorologilor

Știrile zilei

VIDEO: Impact violent pe Unirii Sud

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Incendiu DEVASTATOR la o hală de termopane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *