ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 10 | Trafic blocat (foto)

UPDATE: Din primele date, un conducător auto în vârstă de 42 ani, din Turda, care circula pe DN 10, pe directia Brasov către Buzau, nu a păstrat distanta corespunzătoare față de autovehiculul dinainte, condus de un tânăr de 25 de ani, intrând in coliziune și, ulterior, ajungâd în afara părtii carosabile. In urma evenimentului a rezultat rănirea unei pasagere din autoturism, în vârstă de 41 de ani, care a fost transportată la spital. Politistii au intocmit dosar penal si continuă cercetările.

Un accident rutier în care sunt implicate două mașini s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 10, la Pătârlagele. O persoană este rănită.

Din primele date, evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distantei în mers de către unul dintre autovehicule. Mai exact, șoferul unei dube a încercat sa efectueze un viraj spre stânga, moment în care a fost acrosat puternic din spate de un autoturism.

Autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil, în timp ce autoturismul a ajuns în gardul unui localnic.

Traficul va fi restrictionat temporar pentru efectuarea cercetării la fata locului si ridicarea autovehiculelor implicate.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*