VIDEO: Mașină răsturnată pe variantă

Un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale s-a produs vineri seară pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Un tânăr din Republica Moldova s-a răsturnat cu Mercedesul chiar în curba dintre Fabrica de Bere și pasarela Nehoiu, în care au fost montate de curând separatoare de sens.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul 20:00, pe sensul de mers dinspre Ploiești înspre Fabrica de Bere. Pe fondul netaneției și al neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, tânărul șofer basarabean a pierdut controlul volanului și s-a răstunrnat pe carosabil, traficul fiind oprit câteva zeci de minute.

Mai multe echipaje de poliție și de ambulanță au pornit îndată spre locul cu accidentului. Din fericire, ocupanții autoturismului au scăpat teferi, o singură femeie având nevoie de în grijiri medicale după un atac de panică.

Mercedesul tânărului a fost însă grav avariat. Mașina a fost trasă pe marginea drumului cu ajutorul unei șufe și al Ambulanței prezente la fața locului. Deoarece s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul nu va fi tras în niciun fel la răspundere.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*