Știrile zilei

Autoturism răsturnat pe DN 1B | MOTIVUL pentru care s-a ajuns aici

Un autoturism Opel înmatriculat în Buzău s-a răsturnat pe DN 1B, la intrarea în localitatea Ulmeni, după ce șoferul a tras brusc de volan și a ajuns pe câmp. Motivul manevrei bruște este aproape neverosimil.

Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 10:30, la intrarea în localitatea Ulmeni, dinspre Ploiești. Șoferul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, transporta pe locul din dreapta un pasager „special”. Este vorba despre cățelul său, cel care a și stat la baza producerii accidentului.

Din spusele șoferului, la un moment dat, patrupedul său a sărit – probabil din joacă – peste acesta, moment în care bărbatul s-a speriat și a tras dreapta de volan. Autoturismul a părăsit șoseaua, răsturnându-se într-un lan de grâu.

Din fericire, atât șoferul, cât și neastâmpăratul cățel au reușit să iasă teferi din mașina răsturnată, nefiind nevoie de intervenția ambulanței. Proprietarul mașinii are însă de suportat acum reparațiile mașinii din propriul buzunar.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

BUZĂU: Record de cununii în Parcul Marghiloman!

Știrile zilei

Accident pe E85. Două victime

Știrile zilei

Alex Necula, veste GROAZNICĂ | „N-am vrut să-i provoc un șoc..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *