Știrile zilei

Procurorii DIICOT au ridicat doi elevi de la Liceul Lopatari

Procurorii DIICOT Prahova au ridicat, ieri, doi elevi din comuna Lopătari. Însoțiți de jandarmi, oamenii legii au mers la liceu din localitate pentru a lua un elev de clasa a VIII-a și unul de clasa a IX-a, fără a da explicații profesorilor. De asemenea, reprezentanții DIICOT au descins la locuințele celor doi, de unde ar fi ridicat calculatoarele și telefoanele mobile, de pe care s-ar fi accesat un site cu un conținut dăunător.

Conducerea liceului a demarat propria anchetă pentru a stabili dacă elevii au încălcat regulamentul școlar.

loading...

„Am fost și noi susprinși când ne-am trezit cu poliția în timpul orelor, mai ales după ce am aflat că este vorba despre doi copii cu rezultate bune. Au fost ridicați ieri pentru audieri iar astăzi au revenit la ore. Avem și noi propria anchetă și vom vedea ce s-a întâmplat. Bine că nu s-a ajuns departe în această poveste. Cei doi vor beneficia de consiliere psihologică”, a declarat directorul Liceului Tehnologic Lopătari, referindu-se la jocul „Balena Albastră”, care a produs victime printre elevi in ultima perioadă.

Autoritătile urmează să stabilească dacă cei doi au încălcat legea. Imediat după audieri, ei au fost eliberați, iar astăzi au fost prezenți la cursuri.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5