Diverse

ULTIMA ORĂ: Ciprian a pierit într-un mod cumplit

Tragedie în localitatea buzoiană Cotu Ciorii. Ciprian Mihai, un bărbat în vârstă de 36 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, strivit de duba pe care încerca să o repare. „Porumbelul”, așa cum îl alinta toată lumea, era căsătorit și avea o fetiță.

Nenorocirea s-a produs în această după-amiază în localitatea Cotu Ciorii din comuna C.A.Rosetti. Bărbatul se afla în curtea locuinței sale și încerca să își repare mașina care îi era tovarășă de ani buni. Cu ea căra autovehiculele pe care le aducea din străinătate sau pe care le prelua pentru reparație. Marea greșeală pe care a făcut-o tânărul ar fi fost aceea de a nu asigura bine duba sub care lucra. La un moment dat, spun localnicii, mașina a alunecat și a căzut peste trupul bărbatului, provocându-i răni grave.

Personalul medical de pe ambulanța SAJ l-a găsit pe Ciprian strivit, cu leziuni în zona abdominală și toracică. În zadar au efectuat manevrele de resuscitare de aproape o oră, fiindcă inima bărbatului s-a oprit.

Ciprian era cunoscut în zonă drept un tânăr liniștit, care își vedea de meserie și de familie: [highlight]„Chiar dacă părea el mai dur, era un băiat liniștit. Își făcea treaba lui cu mașinile, le aducea, le repara sau le vindea, oricum, nu era genul să intre în conflict cu cineva.”[/highlight], ne-a scris un apropiat.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei. Apropiații tânărului sunt șocați de tragedia petrecută astăzi și nu le vine să creadă că prietenul lor nu mai este. 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Diverse

HAI LA FILM! Recomandarea Happy Cinema, „Spionul care mi-a dat papucii”

Știrile zilei

El este tânărul înecat astăzi în mare | Doi copii au rămas fără tată

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Buzoian mort la mare | Avea 32 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *