Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Codul galben de ninsori a fost extins

În urmă cu puțin timp, meteorologii au extins avertizarea cod galben de ninsori abundente valabilă pentru Buzău și alte județe până joi, 15 februarie, la ora 11.00.

Astfel, în intervalul 14 februarie, ora 11.00 – 15 februarie, ora 11.00 vor fi ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

La Buzău ninge abundent de azi-dimineață, însă pe niciun drum din județ sau din municipiu nu există restricții de circulație. Polițiștii îi îndeamnă însă pe șoferi să circule cu prudență și să manifeste o conduită preventivă la volan.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A făcut infarct în timp ce stătea la masă!

Știrile zilei

VITEZĂ. Impact nimicitor. Doi bărbați, în spital

Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *