Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Anunț despre camerele de rovinietă de la Mărăcineni!

Veste nesperată pentru locuitorii de pe Valea Slănicului. În urma unei importante întâlniri desfășurate azi, la Prefectură, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au dat acordul pentru mutarea camerelor de supraveghere a traficului de la podul peste râul Buzău.

Reprezenții CNAIR au venit iar la Buzău pentru a verifica stadiul lucrărilor de la Podul de la Măracineni, dar și pentru a discuta cu autoritățile județului despre probleme mai vechi, una dintre ele fiind chiar mutarea camerelor de rovinietă.

Autoritățile încă nu au anunțat data la care vor fi mutate camerele.

Totuși, șoferii care circulă pe E85 nu vor scăpa de camerele pentru rovinietă. Ele vor fi mutate la câțiva kilometri distanță de pod, pe raza localității Poșta Câlnău.

Cei mai câștigați par să fie șoferii care circulă pe Valea Slănicului, în prezent ei fiind obligați să achite taxa de drum doar pentru a putea traversa podul de la Mărăcineni. Din cauza lipsei rovinietelor, mii de oameni din localitățile de pe Valea Slănicului, mulți dintre ei navetiști, au fost amendați.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni

Anunțuri Știrile zilei

Consilierii județeni, convocați în ședință

Politică Știrile zilei

Ce vrea să facă un deputat buzoian pentru românii din diaspora

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *