Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Medicul Mircea Șuteu a făcut infarct

Informație de ultimă oră din lumea medicală. Medicul ginecolog Mircea Șuteu a ajuns la Spitalul Floreasca din capitală în urma unui infarct suferit aseară. El se află în stare stabilă și așteaptă o angiografie.

Medicul Mircea Șuteu s-ar fi simțit rău în timpul unei operații dificile pe care o efectua aseară, în jurul orei 23:00, la Maternitatea Buzău. Cadrele medicale au chemat salvarea, care l-a preluat pe doctor și l-a dus de urgență la spital.

Salvarea doctorului Șuteu s-a numit medicul Adrian Zoican, care se afla de gardă la UPU. El a decis transportul imediat la un spital din București, urcând pacientul îmtr-o ambulanță SMURD. Zoican l-a însoțit pe Mircea Șuteu în ambulanța înspre București.

Starea medicului în vârstă de 64 de ani este stabilă. Mâine, echipa de specialiști de la Floreasca va efectua o interventie medicală specifică pentru recuperarea renumitului ginecolog buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

10 comentarii

 1. Elena Costea at 17:41

  Multa sanatate domnului doctor. Ma intreb daca altcineva in starea dansului avea parte de acelasi tratament, de aceeasi atentie, de o ambulanta dotata cu un sef Upu. Inteleg importanta pacientului dar in naivitatea mea cred ca orice om ajuns la Upu Buzau merita cea mai buna ingrijire posibila, indiferent de pozitie sociala si meserie.

  1. Marius at 6:02

   Parerea dvs personal pe care o respectam dar cu care eu nu sunt de acord. Vrem sau nu vrem trebuie sa acceptam ca sunt oameni intre oameni si peste oameni. Eu nu pot concepe egalitatea intre un doctor …in acest caz… care a salvat de a lungu carierei sale nenumarate vieti si un alt om care …cine Dzeu stie cate nenorociri a facut sau …poate n a facut dar nici nu a salvat alti oameni. Imi pare rau dar haide ti sa mai terminam cu ipocrizia si sa fim sinceri cu noi insine..prima oara …apoi cu restul lumii… . Salvam prima oara pe cei care conteaza si fac o diferenta..apoi pe restul. Daca acel sef UPU a decis sa insoteasca pacientul…jos palaria…bravo domnule…trebuie tinute in viata valorile tarii.

   1. Anonim at 11:53

    Daca in opinia dvs. valorile acestei tari sunt doar medicii…atunci de ei sa aveti parte ! Tin sa va anunt ca printre valorile acesti tari se numara si arhitecti, avocati, profesori, ingineri de toate specializarile, biologi, economisti, specialisti in finante…etc..etc…etc…Cunosc destule persoane din categoriile enumerate mai sus care nu au beneficiat de un tratament similar ! Zoican s-a urcat in ambulanta ca era vorba de un coleg de-al lui de breasla si pentru faptul ca da bine la imagine ! Intr-o ambulanta in care era un profesor…sau un arhitect..nu l-am vazut pe Zoican ! In rest..multe sanatate doctorului Suteu si-i recomand sa nu mai intre in sala de operatii, avand in vedere ca nu mai are mult pana la pensie ! Nu de altceva…dar urmatorul posibil infarct ar putea fi fatal atat pentru dr. Suteu cat si pentru pacienta de pe masa de operatie !

   2. Nyko at 23:01

    Dnu Marius ,nu suntem toți oameni?dacă nu salvam vieți trebuie sa fim lăsați în voia sorti?sănătate domnului doctor iar dumneavoastră pe viitor păstrați va părerile…sa vedem ferească dumnezeu sa ajungeți la upu

  2. Un om simplu at 23:58

   Da, atunci cand e nevoie si alti oameni fara functii si relatii primesc ajutorul acestor doctori din UPU. Tata a fost trimis cu elicopterul la Elias (e vorba tot de infarct) si acum e bine multumim lui D-zeu si dr. Androne.
   Multa sanatate d-lui dr. Suteu, va doresc din suflet (o pacienta)

 2. Un cetățean at 0:45

  Multă sănătate,domnului dr.Șuteu.Un asemenea medic,cu atâta experiență în domeniul medical,merită toată atenția.Medicul șef,de la U.P.U.,dr.Adrian Zoican,mi-a acordat aceeași atenție ca și domnuuli dr.,fiind în șoc anafilactic,în urma ingerării unor medicamente,la care am făcut alergie.Din momentul administrării tratamentului de urgență și până la momentul în care am dat semne că îmi revin ,acest deosebit om,a stat de vorbă cu mine(aproape 45 de min.).Țin să menționez, că nu am relații,bani,sau vreo stare socială,care să mă fi pus în prim-plan.Nu am aflat ,decăt ulterior că dânsul este Șef al secției U.P.U.

 3. Un cetatean at 17:04

  Probabil dl acela politist cu varsta un pic peste 30 ani ce nu a primit salvare si a murit ajungand la spital pe picioarele lui ar fi avut o sansa daca era medic!!!Mare pacat sa poti afirma ca anumiti oameni sunt mai importanti!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *