Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Minor prins în trafic, după ce a furat o mașină! (video)

Polițiștii buzoieni efectuează cercetări în cazul unui furt de autoturism produs azi-noapte în zona bulevardului Unirii din municipiul Buzău.

Din primele informații, se pare că azi-noapte, un adolescent de 17 ani și un tânăr în vârstă de 19 ani ar fi furat un autoturism pe care l-au găsit într-o parcare din zona Bibliotecii Județene. Proprietarul spune că a uitat cheile în autoturism, iar dimineață, când a constatat că mașina lipsește, a mers imediat la poliție.

Autoturismul său a fost găsit abandonat pe un trotuar din zona ACR, imediat fiind identificat și unul dintre făptași, un adolescent în vârstă de 17 ani.

Polițiștii de la Criminalistică au luat amprente de pe mașină și urmează să efectueze cercetări pentru a stabili situația de fapt.

Martorii spun că mașina furată se deplasa haotic prin intersecție, iar în momentul în care a ajuns pe trotuar, un șofer din trafic și-a făcut curaj și i-a luat cheile din contact.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Diverse

AM AFLAT | VĂ INFORMĂM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *