Anunțuri Politică Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Premierul Mihai Tudose A DEMISIONAT!

[box type=”shadow” ]UPDATE 21:58: La această oră, premierul Mihai Tudose și vicepremierul Marcel Ciolacu au ajuns la Palatul Victoria pentru a-și scrie demisiile.[/box]

Luni seară, Mihai Tudose a demisionat din funcția de premier, în fața unui Comitet Executiv al PSD care i-a cerut vehement acest lucru. Gestul prim-ministrului a fost urmat de demisia de onoare a vicepremierului buzoian Marcel Ciolacu.

La ieșirea din sediul PSD, ex-premierul Tudose a declarat că este în continuare vicepreședinte al partidului și că va

Paul Stănescu, premier interimar

rămâne în echipă: „Mă duc la Palatul Victoria să-mi iau lucrurile. Nu voi asigura interimatul.”, a mai spus premierul demisionar.

Urmează ca Mihai Tudose să trimită demisia sa la Palatul Cotroceni, acolo unde Președintele Klaus Iohannis va lua act de aceasta.

Propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru interimar este vicepremierul Paul Stănescu. Mâine, la ora 11:00, Comitetul Executiv al PSD se va întruni din nou pentru a nominaliza un nou premier.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

RER SUD a dat startul proiectului Eco Școala / Eco Grădinița

Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ | Primăria Municipiului Buzău

Știrile zilei

Cod galben prelungit pentru județul Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *