Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: S-a aruncat înaintea mașinii | Echipaj de la Ambulanță, amenințat cu cuțitul!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a ținut sub teroare un întreg echipaj de la SAJ Buzău, după ce s-a aruncat în fața ambulanței și i-a amenințat cu cuțitul pe salvatori.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 12:00, la dispensarul medical din comuna Săgeata, județul Buzău. Solomon I., un bărbat de 35 de ani, din localitate, cunoscut cu probleme comportamentale, s-a îmbătat și s-a aruncat în fața unei ambulanțe care se îndrepta către o urgență medicală, în localitatea Banița. Bărbatul s-a ridicat de jos cu propriile puteri, după care a început să lovească autospeciala și aparatura medicală.

Îngroziți de comportamentul agresiv al bărbatului, angajații SAJ au sunat la Poliție. Oamenii legii au sosit însă foarte târziu, după cum precizează martorii la eveniment, deoarece în zonă nu existau echipaje și a trebuit să fie chemat unul de la Buzău.

În tot acest timp, preț de câteva zeci de minute, agresorul a agitat un cuțit în fața ambulanței în care se baricadaseră salvatorii. Într-un final, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și dus la secție, după care, surpriză! În sprijin a fost chemată tot o ambulanță, care să îl transporte pe agitat la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

Așa se face că angajații de la Ambulanță, fie ei șoferi, medici sau asistenți, pot scrie lejer o carte despre cât de simplă este meseria de salvator în România.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

2 comentarii

  1. Cineva at 17:06

    V ați întrebat câte cărți pot scrie cei la care va ajunge acesta? Poliția și ambulanța scapă de el într-o oră, v-ați gândit ce fac cu el cei la care va ajunge acest om?

    1. Necunoscut at 7:38

      „Acestia” scapa de ei intr-o ora…. dar acea ora e de multe ori fatala pentru pacienti pacat ca nu stiti ce ziceti… what ever probabil nu aveti cum sa intelegeti , vorba aceea „nici daca stau in cap”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *