Știrile zilei

O șoferiță grăbită și-a băgat copilul în spital

Un băiețel de nouă ani a ajuns în acestă dimineață la spital după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un autobuz aflat în stație.

Evenimentul rutier s-a produs în această dimineață pe strada Mesteacănului din municipiul Buzău. Grăbită, șoferița în vârstă de 31 de ani, care își ducea copilul la școală, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în autobuzul 8, aflat în stație.

Copilul de nouă ani a fost rănit în impact, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

Cel mai probabil, șoferița din Mărăcineni a vrut să depășească autobuzul oprit în stație, însă nu a apreciat bine distanța și a ajuns în partea din spate a mijlocului de transport în comun.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările. Traficul în zona Contactoare s-a desfășurat îngreunat.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *