ULTIMA ORĂ: Școlile din București rămân ÎNCHISE toată săptămâna

Decizia a fost anunțată în urmă cu foarte puțin timp de primarul Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea. Justificarea măsurii ține de temperaturile extreme din această perioadă. 

La Buzău NU a fost luată deocamdată nicio decizie, astfel că școlile ar urma să înceapă miercuri.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

7 comments

  1. aceasta hotarare ar trebui luata de ministrul educatiei pentru scolile din toata tara

  2. Nu prea văd să fie frumos să facem diferențe între cine învață si cine nu. Nu toți sunt copii până la urmă? Eu asa cred, că…o dată ce nu învață cei din București nici cei din Buzău nu ar trebuii discriminati. Cum îngheață cei din București, oare nu îngheață si cei de la Buzău? Au vreo mare putere de resingere a gerului? Nu văd să plătească minsterul medicamentele. Oricum nu mai este scoala ceea ce a fost. Asa cum elevii Bucureșteni stau acasă, cei din Buzău de ce ar înfrunta cumplitul frig la 7 dimineața?

  3. Maine este anuntat alt viscol care este mai mare decat primul. Cei din Buzau ce vor face? Copiii din Buzau se vor chinui maine prin viscol ca sa ajunga la scoala? Poate ca unii copii sunt mai sensibili la frig,ei ce o sa faca? O sa vina miercuri(maine) la scoala,iar vineri si saptamana viitoare nu mai vine pentru ca a racit. Asta este o mare bataie de joc.

  4. Vînatoru Madalina

    Frate nu este corect noi ăstia din Buzau sa mergem la scoala pe ger iar cei din Bucuresti sa stea la caldura acasa!Asta se numeste discriminare!Unii nu pot sa ajunga la scoala ,fac referire la cei ce traiesc in mediul rural ce fac naveta pana la scoala din oras!Eu incep orele dimineta la 8 ,si mi.e foarte greu sa astept fuarte mult autobuzul pe ger !Ar trebui pana diseara sper sa se ia o hotarare si pentru noi care locuim in judetul Buzau!

  5. Hei, eu sunt din Jud.Galati si sunt de la tara trebuie sa merg in aldoilea sat sa ajung la scoala.Nu imi convine sa astept autobuzul la 07:00 dimineata! Daca bucuresteni stau acasa ar trebui sa stam si noi!

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*