Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tragedie în Buzău. Medicii nu l-au mai putut salva

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a decedat astăzi, în urma unui stop cardio-respirator, la scurtă vreme după ce a coborât din tren, în Gara Buzău. Medicii au aflat că bărbatul suferea de o boală cumplită.

Bucureșteanului i s-a făcut rău azi-dimineață, în trenul cu care se deplasa de la București către Focșani. El a coborât în gara CFR Buzău și a încercat să le spună trecătorilor că îi este rău.  Ambulanța sosită de urgență pentru a-i acorda îngrijiri medicale l-a găsit în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

Trupul său a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, acolo unde a ajuns și familia bucureșteanului.

În urma cercetărilor, poliția a aflat că că bărbatul suferea de o cancer mediastinal. Claudiu Pricop avea 39 de ani și locuia în sectorul 5 din București.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Să înceapă petrecerea! | Record de cununii în Parcul Marghiloman!

Știrile zilei

Accident pe E85. Două victime

Știrile zilei

Alex Necula, veste GROAZNICĂ | „N-am vrut să-i provoc un șoc..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *