Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Femeie găsită MOARTĂ în urmă cu puțin timp

Moarte învăluită în mister la Poșta Câlnău. Trupul unei femei dispărute de acasă acum cinci zile a fost găsit zăcând fără suflare într-o râpă de la marginea râului Câlnău, în apropierea localității Coconari. Criminaliștii încearcă să stabilească modul în care a ajuns femeia în apă.

Câțiva localnici au fost cei care au zărit cadavrul femeii și au anunțat imediat poliția. Sosiți la fața locului, anchetatorii au stabilit că este vorba despre Burlacu Georgeta Adriana, buzoianca în vârstă de 52 de ani dispărută de acasă din data de 5 februarie 2018.

Femeia suferea de o afecțiune psihică și nu își mai luase tratamentul de câteva zile. În seara zilei de luni, aceasta a plecat de acasă în mod voluntar, având asupra ei documentele de identitate și câțiva bani.

Cadavrul va fi transportat la morga Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Vom reveni.

 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Bărbat din Berca, REȚINUT la Cluj | De ce este acuzat

Orașul tău Știrile zilei

BUZĂU: Încă un cartier scos din „necaz”

Știrile zilei

ANUNȚ DE ANGAJARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *