Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Polițist din Buzău, ARESTAT pentru luare de mită

Polițist buzoian ajuns în spatele gratiilor, după ce ar fi trecut de partea infractorilor. Polițistul L. Ștefan, șef la Postul de Poliție Unguriu, a fost reținut azi-noapte, la capătul unui flagrant pus la cale de ofițerii anticorupție buzoieni.

Omul legii este bănuit că, în timp ce însoțea transporturile țigărilor de contrabandă confiscate de polițiști până la fosta fabrică de țigări din Pârscov, unde urma să fie distrusă marfa, îi ajuta pe transportatori să sustragă din produse.

Omul legii mai avea un an până la pensie, spun localnicii. De asemenea, ei mai spun că fapta polițistului ajunsese la urechile multor oameni din comună.

Mai mult, acesta este bănuit că primea o parte din țigări pentru a închide ochii la ilegalitățile comise de transportatori.

În urmă cu câteva luni, ofițerii DGA Buzău au intrat pe fir și au organizat un flagrant. Se pare că implicați ar fi și doi angajați ai Fiscului, informație neconfirmată încă.

Astăzi, polițistul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: O autocisternă a lovit un autoturism pe E85

Știrile zilei

Trei adolescenți din Buzău, spărgători de locuințe

Știrile zilei

Cum a ajuns un buzoian dator VÂNDUT fără să aibă nicio vină!

2 comentarii

  1. Georgescu at 21:58

    Găinarii….toată industria a dispărut,comerțul distrus,alimentația publică…agricultura,turismul…acolo trebuie umblat..acolo sa se facă investigații..nu ne scoate nimeni ochii cu găinarii ,când s-au furat miliarde.”..averea „noastră e in conturile profitorilor loviturii de stat din ’89

  2. Elena at 15:08

    Lucrurile acestea minore sunt evidențiate pt a ne sustrage atenția de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. In parlament se furaaaa.platim taxe si impozite ca sa doarmă boschetarii aia sau sa se distreze in cine stie ce tara exotică in timp ce noi tremuram de teamă că nu știm ce ne oferă ziua de maine.cine l a denunțat??? Unul care era invidios??? Haideți să ne uităm acolo sus, unde este adevarata problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *