Administrație Fără categorie Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Vine vremea rea. La București se închid școlile. Directorii din Buzău, chemați la Prefectură

La această oră, la Prefectură s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în contextul emiterii, de către ANM, a unei avertizări cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată și cantități de apă importante.

La ședință participă toti directorii de instituții deconcentrate din județ. Impreună, membrii CJSU, coordonați de prefectul Carmen Ichim, vor întocmi un plan de măsuri în vederea prevenirii apariției unor situații de urgență.

Avertizarea emisă de Administratia Natională de Meteorologie este valabilă în intervalul 20 septembrie, ora 16:00 – 21 septembrie, ora 10:00. Județele afectate sunt: Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău.

Avertizarea meteorologilor a dus deja la adoptarea primelor măsuri. Școlile din Bucureşti îşi vor încheia cursurile la ora 17.00. Inspectoratul Școlar va face o adresă către toate şcolile, prin care le va pune în vedere să modifice durata orelor de curs şi a pauzelor astfel încât cursurile să se termine la 17.00.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Administrație

GALERIE FOTO: Oficiali spanioli, în vizită la Buzău! Cine s-a aflat printre ei

Anunțuri Știrile zilei

Nu ştii ce carierã sã începi? Înscrie-te la curs!

Știrile zilei

Dramă cumplită | Militar din Buzău, MORT la 20 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *