Administrație

ULTIMA ședință din acest an a Consiliului Județean Buzău

Joi, 21 decembrie 2017, la Consiliul Județean Buzău va avea loc ultima ședință ordinară din anul 2017. Pe ordinea de zi se regăsesc 27 de proiecte de hotărâre.

Pe site-ul instituției a fost publicată ordinea de zi a ședinței. Printre punctele discutate mâine de aleșii județeni se numără proiecte ce vizează rectificări de buget, modificări ale regulamentelor de funcționare ale Centrului Județean de Cultură și Artă și Muzeului Județean, modificări ale componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din instituțiile subordonate Consiliului Județean, atribuirea de licențe de traseu dar și premierea unor elevi cu rezultate deosebite la concursuri și olimpiade școlare proveniți din învățământul gimnazial.

Conform tradiției, consilierii județeni vor fi vizitați mâine de grupuri de colindători veniți din întregul județ pentru a le transmite aleșilor urările lor de mai bine.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *