ULTIMA ședință din acest an a Consiliului Județean Buzău

Joi, 21 decembrie 2017, la Consiliul Județean Buzău va avea loc ultima ședință ordinară din anul 2017. Pe ordinea de zi se regăsesc 27 de proiecte de hotărâre.

Pe site-ul instituției a fost publicată ordinea de zi a ședinței. Printre punctele discutate mâine de aleșii județeni se numără proiecte ce vizează rectificări de buget, modificări ale regulamentelor de funcționare ale Centrului Județean de Cultură și Artă și Muzeului Județean, modificări ale componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din instituțiile subordonate Consiliului Județean, atribuirea de licențe de traseu dar și premierea unor elevi cu rezultate deosebite la concursuri și olimpiade școlare proveniți din învățământul gimnazial.

Conform tradiției, consilierii județeni vor fi vizitați mâine de grupuri de colindători veniți din întregul județ pentru a le transmite aleșilor urările lor de mai bine.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*