Anunțuri

ULTIMELE LOCURI pentru cursul de Contabilitate în Buzãu

În perioada urmãtoare va avea loc deschiderea cursului de Contabilitate în Buzãu, curs ce este acreditat ANC, diplomele fiind recunoscute de Ministerele Muncii si Educatiei, locurile pentru aceastã sesiune fiind extrem de limitate. De asemenea, odata cu aniversarea a 10 ani de activitate, Profesional New Consult va rasplateste fidelitate cu reduceri de 5% pentru plata in rate, respectiv 10% pentru plata integrala a oricarui curs din oferta noastra.

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii actuale, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Puteţi sã vã specializaţi în aceastã activitate urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult. Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, ce cunosc noţiunile practice dar şi legislaţia, elemente, ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu, dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Pregãtirea practicã este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau a firmelor de profil din ţarã.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Contabilitate, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult, la sediul acesteia din Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Cursul Inspector Resurse Umane (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ )

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Munca (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/ )

Curs Frizer ( https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/ )

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Educaţie Știrile zilei

INFORMAȚIE BOMBĂ: Două licee din Buzău se se vor comasa!

Știrile zilei

Doi buzoieni, REȚINUȚI pentru distrugere!

Știrile zilei

Angajări la Poliția Locală Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *