Un buzoian îi scrie Primarului | Părculețul de la Casa Albă, sală de mese pentru clienții fast-food-urilor

Buzoienii se plâng de mizeria lăsată în urmă în părculețul de la Prefectură de către clienții fast-food-urilor de pe Spiru Haret. Sosurile și resturile alimentare care se scurg din shaorme și din sandvișuri au format un strat gros în fața canepelelor.

Un buzoian i-a scris primarului Toma, cerându-i să ia măsuri în cazul persoanelor care consumă produsele fast-food în părculețul de la Casa Albă. Nemulțumirea cetățeanului se leagă de imaginea deplorabilă a spațiului ce ar trebui să servească recreării:

„Vreau sa va supun atentiei o problema legata de curatenia din parculetul de la Prefectura, la monument. In fiecare zi, clienti needucati ai vestitului fast-food Jabbar cumpara mancarea si o servesc pe bancile acelui parculet; va rog sa ma credeti: este o mizerie de nedescris in dreptul acelor banci din parculet!! Pavajul din dreptul bancilor este negru de grasime si mirosul pe aceasta caldura este de nedescris!! Chiar nu se poate face ceva? Nu exista Politie locala in zona? Puteti verifica va rog! Este parc, nu sala de mese!”, a scris Valentin Nicolae Spînu în sesizarea către Primărie.

În răspuns său la solicitarea buzoianului, primarul Constantin Toma a precizat că „se vor lua măsuri cât mai repede”.

Cetățenii care nu păstrează curățenia în parcuri și în spațiile publice pot fi amendați de către Poliția Locală. Cel mai probabil, după sesizarea buzoianului, acțiunile oamenilor legii se vor intensifica în această zonă.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Iar cei care nu mai gasesc locuri in parc, fac aceeasi mizerie de nedescris la intrarea blocului de vizavi de Prefectura, unde stau in fiecare seara cu orele pe treptele de la intrare si hapaie shaworme si sandvisuri.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*