Economic Știrile zilei

Un eveniment care ar trebui organizat și la Buzău!

„Reporter Buzoian” a fost partener media al evenimentului Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani, singurul eveniment de anvergură județeană destinat promovării antreprenorilor sub 35 de ani. Organizat anual de Centrul European pentru Strategii Durabile împreună cu partenerii săi, evenimentul și-a desemnat aseară câștigătorii.

Gândit pentru a identifica printre tinerii băcăuani modele reale de antreprenori de succes în scopul sporirii creativităţii economice a tineretului băcăuan, evenimentul a adunat la aceeași masă peste o sută de participanți, reprezentanți ai mediului de afaceri din orașul lui Bacovia.

Aseară, Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani 2018 și-a premiat laureații. Andreea Lungu, cu afacerea Snobbish Burger, și Roxana Neculcea, cu afacerea Podu’ cu Lanțuri, sunt laureatele ediției din acest an a Galei Tinerilor Antreprenori, care a organizat actul ei final joi seara, în Bacău. Prima dintre câștigătoarele trofeului Galei a fost desemnată de juriu la categoria „StartUp”, iar cea de a doua la categoria „Excelență în afaceri sub 35 de ani”. Anul trecut, laureat al Galei la ediția StartUp a fost Ciprian Pătrășcanu.

Gala a fost organizată de Centrul European pentru Strategii Durabile, împreună cu coorganizatorii locali Asociația Generația Schimbării, Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă și Asociația Există o Șansă.

FOTO: https://www.facebook.com/babusanu.ciprian

Sponsorul principal al Galei a fost ISSCO, iar sponsorii colocviilor Rad-Trans Bacău, Holzindustrie Schweighofer și Nest Hub. Sponsorii cu tradiție ai manifestării au fost Grafit, Benefica și Villa Borghese, dar între sponsori s-au mai numărat și Dream Big Media, Salon Adi Chirilă, Direct Sound, Hotel Dumbrava, ReparațiiBacău, AndRal Bucurii Florale, Academia Adamas și Babylon’s Magic Pixels.

Manifestarea de joi a Galei Tinerilor Antreprenori s-a încheiat cu un workshop de dezvoltare personală, susținut de Monica Andrei de la Centrul European de Educație și Training.

 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A făcut infarct în timp ce stătea la masă!

Știrile zilei

VITEZĂ. Impact nimicitor. Doi bărbați, în spital

Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *