Știrile zilei

Un important drum turistic din județ va fi reabilitat

Un turism de calitate nu poate exista în absența unei infrastructuri rutiere pe măsură. Este premisa de la care au pornit reprezentații Consiliului Județean Buzău în demersul lor de reabilitare a unui important drum din județ.

Este vorba despre DJ 102F, drum ce leagă localitatea Berca de Vulcanii Noroioși, un important obiectiv turistic al județului Buzău.

Anunțul a fost făcut ieri de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, cel care a identificat și sursa de finanțare. Este vorba despre fondurile alocate prin PNDL rămase necheltuite după ce DJ 203K va intra la finanțare din fonduri UE.

Reabilitarea drumului ce duce la Vulcanii Noroioși, arie protejată de interes național, este cu atât mai necesară cu cât turiștii se plâng din ce în ce mai des de starea asfaltului. Refacerea carosabilului ar putea fi cheia către renasterea si dezvoltarea turismului în zonă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Motociclist spulberat pe DN 10! (foto)

Anunțuri Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ce se întâmplă cu garajele din Buzău

Știrile zilei

Prânzișor boieresc la Conacul Grigorescu din Berca

1 comentariu

  1. Vasile at 15:30

    SA ASFALTEZE SI DRUMUL DIN SATUL COJANU .INTRE RATESTI SI ROBESTI CACI TOT DE CONSILIUL JUDETEAN APARTINE.TOATA LUMEA DIN ACEL SAT SPERA DUPA 29 DE ANI CA SE VA ASFALTA ODATA .CJ ASFALTEAZA DOAR PE UNDE MERG TURISTII .PROSTII TREBUIE SA MEARGA IN NOROI IN CONTINUARE IN SEC XXI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *