Un nou magazin Penny Market în județul Buzău | Investiție de peste 2 milioane de euro

Penny Market își extinde rețeaua de magazine în județul Buzău. Germanii de la REWE au decis să deschidă un magazin în comuna Berca, investiția cifrându-se la peste 2 milioane de euro. 

Terenul pe care urmează a fi construit noul magazin este situat în centrul comunei. Retailerul german l-a cumpărat de la doi agenți economici locali, o pizzerie și o fabrică de sticlă, ambii fiind de acord să își cedeze afacerile pentru a face loc noului Penny.

  • Zona centrală a comunei va fi complet reconfigurată.

Reprezentanții magazinului au obținut toate avizele necesare de la administrația locală și au început locurările de demolare și reconfigurare a zonei. Investiția ar urma să se finalizeze până la 1 ianuarie 2018 și va crea 30 de locuri de muncă pentru comunitatea din Berca.

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. În prezent, REWE România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

4 comments

  1. Unde se vor depune cv pentru angajare?

  2. Un lucru bun pentru locuitori din com și din comunele învecinate.

  3. PennyMarket Romania

    Buna ziua Daniela ,va informam ca CV-urile se depun in Buzau ,Aleea Sporturilor 51, Buzău 120100

  4. Pana pe ce data se depun cv urile

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*