Un nou magazin Penny Market în județul Buzău | Investiție de peste 2 milioane de euro

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Penny Market își extinde rețeaua de magazine în județul Buzău. Germanii de la REWE au decis să deschidă un magazin în comuna Berca, investiția cifrându-se la peste 2 milioane de euro. 

Terenul pe care urmează a fi construit noul magazin este situat în centrul comunei. Retailerul german l-a cumpărat de la doi agenți economici locali, o pizzerie și o fabrică de sticlă, ambii fiind de acord să își cedeze afacerile pentru a face loc noului Penny.

  • Zona centrală a comunei va fi complet reconfigurată.

Reprezentanții magazinului au obținut toate avizele necesare de la administrația locală și au început locurările de demolare și reconfigurare a zonei. Investiția ar urma să se finalizeze până la 1 ianuarie 2018 și va crea 30 de locuri de muncă pentru comunitatea din Berca.

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. În prezent, REWE România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. 

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

4 comentarii în articolul “Un nou magazin Penny Market în județul Buzău | Investiție de peste 2 milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *