Un strop de bucurie pe holurile Spitalului Județean

Crăciunul înseamnă a dărui. Miercuri, Moș Crăciun a poposit la Spitalul Județean de Urgență Buzău, oferind cadouri atât copiilor angajaților unității sanitare, cât și celor internați pe secțiile spitalului. Surpriza a fost pusă la cale de către Consiliul Județean Buzău, Spitalul Județean de Urgență și de către copii din grupul Happy Kids.

Primii care au primit cadouri de la Moș au fost copiii angajaților spitalului. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, le-a mai mulțumit pentru eforturile depuse la locul de muncă, astfel încât pacienții unității sanitare să fie mulțumiți.

Moș Crăciun a urcat apoi în secția de Pediatrie a spitalului. Aici, alături de managerul unității sanitare, Claudiu Damian, și de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, Moșul a oferit cadouri constând în fructe, dulciuri si jucării celor peste 50 de copii internaț.

În cursul zilei de ieri, cadourile au ajuns și la copiii spitalizați în secțiile exterioare ale Spitalului Județean Buzău.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*