Un teren de minifotbal se desființează. În locul lui, parcare cu 100 de locuri

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Terenul de minifotbal din spatele Sălii Sporturilor din Buzău se desființează. În locul lui, șefii DJST sunt obligați să amenajeze o parcare de 100 de locuri.

Reprezentanții firmei care administra terenul cu gazon sintetic au pus lacătul pe ușă, deși făcuseră o investiție consistentă aici. Și restaurantul construit lângă teren va fi demolat, după ce firma a pierdut procesul în instanță cu Direcția pentru Sport și Tineret Buzău.

Conform unei dispoziții a Consiliului Local Municipal, pe locul terenului, reprezentanții DJST Buzău trebuie să amenajeze acum o parcare de 100 de locuri.

Cum se va întâmpla acest lucru este încă o enigmă, deoarece spațiul este insuficient, iar banii, inexistenți. Conducerea Direcției speră totuși să găsească resursele necesare pentru a putea pune în aplicare hotărârea CLM, iar Sala Sporturilor să aibă o binemeritată parcare.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

2 comentarii în articolul “Un teren de minifotbal se desființează. În locul lui, parcare cu 100 de locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *